PROSITO Events

Bent u op zoek naar catering tijdens een EVENEMENT, PARTY of FESTIVAL ?

Van kleine buurtevenementen in de wijk tot groot festival. Bij Prosito Events bent u aan het juiste adres. 

Wij luisteren naar uw wensen, denken mee en zullen suggesties doen, passend bij de door uw gekozen locatie en het door u gekozen thema. 
Ook verzorgt Prosito Events de catering voor crew en artiesten tijdens, voor en na het evenement. 
Kortom : Wenst u ook op culinair gebied een geslaagd evenement en tevreden personeel, artiesten en bezoekers ? Maak dan nu een afspraak met Prosito Events.

Wilt u een idee krijgen van evenementen waar Prosito Events te vinden is ? Klik dan hier
Crew Catering

Tijdens een evenement maar ook in de dagen ervoor en erna vraagt u vaak het uiterste van uw medewerkers. De tijdsdruk is veelal hoog. Medewerkers maken lange dagen.  

Prosito begrijpt het belang van de catering breaks tijdens zo’n intensieve periode. Even een moment waarop de crew zich kan ontspannen en opladen voor de volgende taak.

Prosito Events verzorgt lunchpakketten en warme maaltijden voor zowel de opbouw - en afbouw dagen als de eventdagen zelf. Afhankelijk van uw wensen kunnen we dit in kant en klare pakketten en bakjes verzorgen of zetten we een buffet uit.

Backstage Festival Catering

Wilt u dat het de artiesten op culinair gebied aan niets ontbreekt ? Laat dan de Backstage catering verzorgen door Prosito Events.

Evenementen en Festival Catering

Organiseer je een festival of evenement?

Dan weet je hoe belangrijk het is om te kunnen bouwen en vertrouwen op je cateraar. 

Prosito Events is gespecialiseerd is in fast-food catering tijdens evenementen en festivals.

Prosito Events maakt vooraf heldere afspraken, komt deze tijdens het festival na en zorgt zo voor tevreden bezoekers en een goed resultaat.

Voldoende voorraad. Goed opgeleid personeel. Een te gekke uitstraling en natuurlijk de beste kwaliteit food zijn hierbij voor Prosito Events vanzelfsprekend.

Party Catering

Een Fuif, Festijn of Party; hoe u uw feest ook noemt en wat er ook te vieren is, bij Prosito Events zit u goed. Met onze PARTY catering geven wij de ultieme glans aan elk soort feest. U kunt zelf genieten, terwijl wij uw gasten op culinair gebied op hun wenken te bedienen.

Rekening houdend met het seizoen, de locatie en wat u wilt vieren, vinden we samen met u een optimale combinatie van eten en drinken.

SO LET's PARTY !