PROSITO BUSINESS

DOEN waar je goed in bent. Dat is uw motto. Dat is mijn motto.

Je hebt je bedrijf met veel liefde en toewijding opgebouwd en dat wil je in alles uitstralen. Dus ook als er iets te vieren valt, wil je dat alles perfect geregeld is en dat het de gasten aan niets ontbreekt. Prosito Business staat graag voor u klaar om dit tot in detail voor u te verzorgen.

Dus organiseert u bedrijfsfeest, een lezing, een seminar, een zakelijke borrel of bijzondere lunch, een jubileum van uw bedrijf of medewerker of een open dag vertrouw dan op bedrijfscatering van Prosito Business.

Terwijl u alle tijd en aandacht heeft voor uw gasten en medewerkers, verzorgt Prosito Business naast totaalcatering ook buffetten of een hapje en drankje op maat. Prosito Business biedt bovendien de mogelijkheid de feestelijke aankleding te verzorgen passend bij een door u gekozen sfeer of thema. 

De culinaire kracht van Prosito ligt in het combineren van gerechten uit de Nederlandse en Oosterse keuken. Dat ziet u terug in de verschillende concepten die wij bieden. Onderstaand krijgt u een beknopt overzicht van de mogelijkheden. Maar natuurlijk denken we graag met u mee om het concept volledig op uw wensen af te stemmen. Hierbij houden we uiteraard rekening met eventuele eet- of dieetwensen. 

Uw catering is in vertrouwde handen bij Prosito Business

Neem voor vragen, een offerte of afspraak contact op met Prosito.Maaltijd Service

Je bent druk in de weer om je bedrijf te runnen en hoewel je dat graag van 9 tot 5 zou willen, zijn er ook legio momenten dat je tot in de avonduren bezig bent. Een vergadering staat tot laat gepland, de wekelijkse koopavond, een klus met een deadline. 
Hoe heerlijk is het om op zo'n moment de dag even te onderbreken voor een (h)eerlijke maaltijd.

Prosito bereid dagelijks verse maaltijden.
Speciaal voor bedrijven heeft zij Pan-Pannetje.
U geeft van te voren uw wensen aan, hoeveel personen er mee-eten en hoe laat u de warme maaltijd wenst. Vervolgens gaat Prosito voor u aan de slag met het bereiden van een (h)eerlijke maaltijd. Deze wordt op een vooraf besproken tijdstip in een grote pan bij u bezorgd. Daarna is het heerlijk genieten. Samen met uw collega aan tafel. Bijpraten en proeven van een (h)eerlijke en voedzame maaltijd, waarna u weer met plezier aan het werk gaat.

Wilt u wekelijks genieten van een (h)eerlijke maaltijd? Dan nemen we de pan bij een volgend bezoek mee. Het eten wordt met liefde en passie bereid. En dat proeft u!

Lunch

Wilt u samen met uw collega's, medewerkers of klanten gezamenlijk lunchen? Prosito verzorgt het graag voor u. U kunt kiezen uit een gevarieerd assortiment van luxe belegde broodjes. Ook hartige snacks, zoals een loempiaatje, saucijzenbroodje, gevuld pasteitje of springroll behoren tot de mogelijkheden.

De lunch kan worden uitgebreid met soep, verse salades, zuivel, vers vruchtensap en fruit.

Hapjes

Heerlijk. Smaakvol. Vers en Bijzonder. Dat zijn Prosito's Hapjes uit de Nederlandse en Aziatische keuken.

Van eenvoudig tot luxe. Warm, koud of een combinatie. Fingerfood. Amuses. Borrel- en bittergarnituur. 

Aan de hand van onze keuzelijst stelt u zelf het gewenste samen. 

De hapjes kunnen in buffetvorm of op schalen bij u worden aangeleverd.

Buffet

Met een buffet eten uw gasten wat ze zelf lekker vinden. 

Wat dacht u van ons (H)eerlijk Hollands buffet van stampotten passend bij het seizoen, een captains dinner of Indonesische rijsttafel ? Wat uw keuze ook wordt uw gasten zullen zeker een extra gang wagen naar ons heerlijke en kleurrijk gepresenteerde assortiment.

Het buffet wordt in samenspraak met u samengesteld, zodat het optimaal aansluit bij uw wensen en gezelschap. 

Walking Diner

Het Walking Diner een bijzondere manier van dineren. Ideaal bij informele gelegenheden waarbij uw gasten niet aan een vaste zitplaats gebonden zijn. Terwijl u gezellig aan het netwerken bent, worden uw gasten keer op keer verrast door kleine culinaire gerechtjes. De gerechten worden ieder op een unieke wijze gepresenteerd met divers en klein servies.