PROSITO at HOME

Thuis iets te vieren ?

In het leven zijn er vele momenten die u wilt delen met familie, vrienden of collegae. Momenten die u koestert en waar u jaren later met plezier op terugblikt. Denk aan een verjaardag, geboorte, huwelijk of housewarming. Wat er ook te vieren is, naast gezellig samen zijn, wilt u natuurlijk ook, dat het uw gasten op culinair gebied aan niets ontbreekt.

Prosito at Home helpt u graag met de catering op deze onvergetelijke dag en verzorgt professioneel bereide hapjes en gerechten met een thuisgevoel.
Een High Tea of Hapjes. Een Lunch of Buffet. Een Sitting of Walking Diner. Terwijl u alle tijd en aandacht heeft voor uw gasten verzorgt Prosito catering, zoals u het wenst. 
Prosito at Home biedt bovendien de mogelijkheid de feestelijke aankleding te verzorgen, passend bij een door u gekozen sfeer of thema.

Prosito combineert specialiteiten uit de Nederlandse en Oosterse keuken. En staat garant voor een prachtig pallet aan kleuren, geuren en smaken. Dat ziet u terug in de verschillende concepten die wij bieden. Onderstaand krijgt u een beknopte indruk wat de mogelijkheden zijn. Maar natuurlijk denken we graag met u mee om het concept volledig op uw wensen af te stemmen. Hierbij houden we uiteraard rekening met eventuele eet- of dieetwensen.

Kortom : Uw catering is in vertrouwde handen bij Prosito at Home

Neem voor vragen, een offerte of afspraak contact op met Prosito.HIGH TEA 'EAST meets WEST'

'EAST meets WEST" neemt u mee op reis. Een tafel rijk gevuld met een bijzondere variatie aan zoete en hartige Nederlandse en Aziatische lekkernijen, waaronder luxe belegde broodjes, chocolade, Indische cake, een stokje sate en lemper.

Laat u verrassen en geniet gezamenlijk met familie, vrienden of collegae van de 2 uur durende HIGH TEA 'EAST meets WEST'.

Lunch

Zin in een gezamenlijke lunch ? Prosito verzorgt het graag voor u. U kunt kiezen uit een gevarieerd assortiment van luxe belegde broodjes. Ook hartige snacks, zoals een wrap, saucijzenbroodje, gevuld pasteitje of springroll behoren tot de mogelijkheden.

De lunch kan worden uitgebreid met soep, verse salades, zuivel, vers vruchtensap en fruit.


Hapjes

Heerlijk. Smaakvol. Vers en Bijzonder. Dat zijn Prosito's Hapjes uit de Nederlandse en Aziatische keuken.

Van eenvoudige tot luxe. Warm, koud of een combinatie. Fingerfood. Amuses. Borrel- en bittergarnituur.

Aan de hand van onze keuzelijst bepaalt u zelf wat u wenst.

Afhankelijk van uw wensen worden de hapjes als buffet of op schalen bij u aangeleverd.

Buffet

Geeft u een feest en wenst u een informeel diner of een warme lunch? Kies dan voor een buffet.

Het buffet wordt in samenspraak met u samengesteld.  

Sitting Diner

Samen met familie, vrienden of collegae heerlijk eten in ongedwongen sfeer ? Kies dan voor een 3-of 4 gangen diner verzorgt door Prosito. 

Stel u eens voor. Een mooi gedekte tafel. Samen Proosten. De geur van heerlijk eten bereid door een expert.
Bij de eerste hap weet u, dit wordt een onvergetelijke avond

Samen met Prosito stelt u een heerlijk menu samen. Vervolgens wordt uw diner vakkundig voorbereid in een professionele keuken. In uw keuken verzorgt de gastvrouw de laatste details. Uiteraard wordt de keuken na afloop schoon achtergelaten.

Walking Diner

Samen genieten van verschillende kleine hapjes die staand te eten zijn ? Kies dan voor het Walking Diner. Dit concept is ideaal bij informele gelegenheden waarbij uw gasten niet aan een vaste zitplaats gebonden zijn.